image1 image2 image3 image4

waar was jij?|50 jaar (wereld) nieuws|gedrukt in de mijnstreek|WWjij.nl

'Waar Was Jij?' officieel ten einde

Het is zover: Waar Was Jij komt vandaag na een dik jaar officieel ten einde! 52 weken lang werd iedere week een item met bijhorende kranten gedeeld met jullie, via website en sociale media. Steeds weer met die terugkerende vraag: "weet jij nog waar je was toen...?"

 Nu - heel veel kranten, bijzondere reacties, mooie herinneringen, oprechte aandacht uit de media zelf en honderden likes later - is dit online initiatief vandaag echt voorbij. Klaar.

De fysieke verzameling blijft natuurlijk groeien en wie de kranten wilt zien, is natuurlijk altijd van harte welkom.

Wij zijn dankbaar voor jullie belangstelling, kijken nog eens glimlachend naar boven richting onze vader en grootvader die ooit aan de wieg stond van de verzameling en sluiten niet uit in de toekomst op een of andere manier terug te komen, want met ècht nieuws ben je immers nooit klaar.

We eindigen met het delen van deze foto, die we recent toegestuurd kregen. Want tot onze grote verrassing hangt sinds kort aan de muur van redactie Parkstad van Mediagroep Limburg (Dagblad de Limburger en Limburgs Dagblad), een blijvende herinnering aan het initiatief, een groot canvas met diverse van onze gedeelde kranten. De kranten hangen weer daar, waar ze ooit van de persen rolden: de circkel is rond. Wauw.

WWjij.nl blijft voorlopig nog online en we hopen dat je hebt genoten.
Wij in ieder geval wel!

Jo & Frank van Opdorp

Share this:

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten